Aktiviteter og opplevelser

 

Fra campingplassen kan du ta turen til Mardalsfossen med Nord Europas høyeste fossefall, rusle langs elva Aura som renner gjennom bygda, eller du kan ta turer opp bratte og krevende (merkede) stier til fjelltoppene rundt bygda.

 

En biltur opp Finnsetlia til Aursjøen er en uforglemmelig opplevelse. Turen kan forlenges med en rundtur ned Litledalen til Sunndalsøra, om Eidsvågen og tilbake til Eikesdalen (ca. 15 mil)

 

Vi har båt til utleie både på Eikesdalsvatnet og Litlevatnet.  Laks, ørret og røye får du på kroken.  Fiskekort kan kjøpes på campingplassen.

 

Vi har lekeplass med bl.a. trampoline i trygg avstand fra bilveien.

 

Tennisbane

 

Grillplass

 

Nærmeste dagligvarebutikk er i Eresfjord ca 25km unna.

 

På campingplassen arrangeres det i løpet av sesongen diverse treff  for kjøretøy og caravan

 

I nærheten av campingplassen foregår det basehopping fra fjellet Katthammaren (Strandkolvet). Dette har etter hvert blitt kjent verden over.

 

Eikesdalsdagene arrangeres i august.  Arrangementet går over 10 dager spekket med spennende og variert program.  I løpet av Eikesdalsdagene kjøres Aursjørittet på sykkel med start i Eikesdal, opp Finnsetlia, opp til Aursjøen på ca. 900 meters høyde og videre til Sunndalsøra (7 mil).  Dette er et sykkelløp for de tøffeste av de tøffe.  En ”snillere” versjon går fra Aursjøhytta til Sunndalsøra (4 mil)

 

Cruisebåten ”Mardøla” går turer på Eikesdalsvannet(annonseres).

Epost: post@eikesdalcamping.no Tlf 95 87 48 24